Elbil til børn

Børne elbiler. Hvilket barn har ikke drømt om at sidde bag rattet i fars og mors bil? Tænk for en stund at kunne bestemme fart, retning og mål. Træde på speederen, bremse, dreje og dytte. Ofte kan drømmen dog strande i en stilfærdig afprøvning af førersædet i en parkeret bil. Små barnehænder på et stort rat og en næsetip, der knap nok rager op over rattet - det er det du kan få med en elbil til børn. Med vores børne elbiler og elmotorcykler får barnet imidlertid mulighed for at afprøve drømmen om at være chauffør. De kan slå sig løs på to eller fire hjul og give efter for den rendyrkede glæde ved at køre. Vil du gerne have hånd i hanke med dit barns kørsel, er der mulighed for at vælge en elbil med fjernbetjening. Barnets køreglæde kan altså folde sig ud under sikre forhold i børneelbilen.   

{{amount}}

Børne elbiler er dagdrømme på hjul

Slip dit barn løs bag rattet, og lad det mærke fornøjelsen ved at indtage verden på rullende hjul. Vores udvalg af børneelbiler er så stort og varieret, at dit barn har mulighed for at lade sig inspirere af sit fantasiunivers, når den rette elbil eller elmotorcykel skal vælges. Dagdrømmene kan få både to og fire hjul at køre på. Om det skal være en model med plads til en eller flere personer, det er op til dig eller dit barn. Vi tilbyder utallige modeller, og vi opfordrer dig til at kigge i vores katalog for at finde elbilen til netop dit barn. Du kan vælge modeller, der fx minder om dets yndlingsbil eller yndlingsfigur fra en tegnefilm eller et eventyr. Er det prinsessedrømmen på to hjul, der skal udleves? Så ligger det lige for at vælge elmotorcyklen Disney Princess. Har barnet en drøm om at blive brandmand? Så vil Firetrucken med blink og lys være sagen. Er barnets superhelt Spiderman? Så er Spiderman-bilen det oplagte valg. Vælger du en Cruiser, er der indlagt musik, som barnet kan nyde under kørslen. Der er også mulighed for at tage sig en køretur på Hello Kitty’s elmotorcykel. Skal bilen være terrængående på ikkeasfalterede områder, så er en Hummer det oplagte valg. I alle køretøjerne er der kælet for detaljerne såvel indvendigt som udvendigt. I produktbeskrivelserne kan du læse om det enkelte køretøjs finesser. Både vores børne elbiler og elmotorcykler kan køre fra 3-6 km i timen, så du kan trygt lade børnene sætte sig bag rattet.
Vi tilbyder børneelbiler til enhver smag og prisklasse. Priserne svinger fra 299,- kr. til 3799,- kr. Du kan altså både vælge en billig model eller en mere avanceret og luksuriøs model. Under alle omstændigheder så giver du barnet en oplevelse, udfordrer dets fantasiunivers, sanser og motorik. Gå på opdagelse i vores katalog. Find den elbil eller elmotorcykel, der kan fyre op under dit barn, få øjnene til at stråle, fingrene til at krible og fødderne til at trippe af begejstring. Lad barnet bevæge sig ud i den nære omverden og ind i sin fantasiverden i vores elbiler. De er designet til at færdes i begge verdener. God fornøjelse!