Hoppeborge

Hoppeborg. Når sommeren er over os så er det tid til at lege i haven, eller du har måske en virksomhed som skal afholde et arrangement, så kan vi helt klart anbefale vores hoppeborge de giver muligheden for at lave et fedt arrangement eller hvis du har en stor have og ønsker at give dine børn en fed oplevelse, så kan du investere i en hoppeborg, det vil helt bestemt være noget der vil blive sat pris på. 

 

{{amount}}

Din egen private hoppeborg

Børn elsker at hoppe. Men helst hvis det er på et fjedrende underlag, der hjælper til, så hoppene kan blive ekstra høje og ske næsten af sig selv – og det er lige præcis det en hoppeborg kan. Men hoppeborge er ikke kun for børn.
Hvis vi skal være helt ærlige, så er det nok de færreste, der ikke synes, at det er hamrende sjovt at hoppe i en hoppeborg. Bare tanken om det får det til at kilde i maven og trække i smilebåndene. Så hvorfor ikke bruge en hoppeborg til at skabe hygge og samvær ved alle mulige lejligheder.

Teambuilding i en hoppeborg

Et ord som kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på mange mennesker, er teambulding. Men det behøver ikke være sådan, for der er ikke noget der builder så effektivt som et godt grin sammen. Hele teamet op i borgen, og lad så morskaben begynde.
Hoppeborgen kan også bruges til tillidslege, som f.eks. at lade sig falde og blive grebet af de andre i teamet. Fordelen ved hoppeborgen er, at man falder blødt, hvis de andre ikke griber.

Familiearrangement med hoppeborg som fællesaktivitet

Det er også sjovt at tage en tur i hoppeborgen til familiekomsammen – både børn og voksne og rigtig få grinet igennem. Men gør det før middagen eller en rum tid efter, så maden kan nå at blive sunket helt.
Bemærk, at de hoppeborge du finder her i Legecenteret er hurtige at sætte op og fylder næsten ingen ting, når de er pakket sammen igen, så de kan tages frem, når behovet er der.

Børnefødselsdag med hoppeborg i baghaven

Endelig er der jo også børnefødselsdagen. Ingen tvivl om at festen bliver et hit, hvis I har en hoppeborg i baghaven, som de små gæster kan boltre sig i.

Hvilken hoppeborg skal jeg vælge?

Har du besluttet dig for at købe en hoppeborg, er det vigtigt, at du overvejer, hvilke behov du har, for at du er sikker på at få den præcis rigtige hoppeborg.
Stil dig selv følgende spørgsmål:
  1. Hvor stor skal din hoppeborg være – hvor mange skal der være plads til i den?
  2. Hvor gamle er brugerne – små børn, større børn, voksne, blandet?
  3. Skal der være ekstra faciliteter med – rutsjebane, hule, basketball osv.?
  4. Hvad må hoppeborgen koste – inden for hvilket prisklasse?
Når det er afklaret, er du klar til at købe din hoppeborg og kan glæde dig til mange timers morskab.