Metal detector

Hvem blandt os har ikke drømt at finde den berømte pirat Sortskægs skat. Med en metal detector kan du let gå på jagt efter fortidens skatte.

Du kan drømme du er Indiana Jones og lede efter skjulte arkæologiske fund, jagte mysterier og drømme, at du finder alverdens guld og andre ædle metaller.


{{amount}}

Find skatte med en metal detector

Mere end en gang er det lykkedes for børn at finde skatte gemt i jorden, så selv om det hører til sjældenhederne, så kan det være en inspiration til at komme ud og lede efter det, som fortiden har glemt i den danske muld.

 

Eventyrerne ligger lige for døren med en metal detector, timer i skoven, ved stranden, i sandkassen eller i egen baghave med at lede efter skatte vil give ethvert barn og barnlig sjæl mange timers underholdning.

 

Børnefødselsdagene bliver straks sjovere, når du med et rigtigt skattekort og metal detectoren skal lede efter skatte begravet i jorden.

 

Alt efter hvilken metal detector  du vælger, kan du søge og finde metal i en dybde fra 8 til 20 centimeter, det gør vores metal dectorer til meget mere end et legetøj.

 

Metal detectoren kan sagtens bruges til at finde kloakdæksler, som græsplænen for længst er vokset hen over, til at finde de hegnspæle i metal som ingen kan huske hvor stod, eller den lille møtrik du tabte, da du stod i haven og reparerede din cykel. Et lille legetøj med en stor alsidighed for hele familien.

 

En skattejagt i haven får hurtigt den sidegevinst, at du finder de husnøgler du tabte sidste år, eller at de tabte øreringe fra sommerfesten kommer til veje igen, og de små metalbiler, som er forsvundet i sandkassen findes let igen, og mange tårer vil ikke blive grædt når yndlingsbilen kommer sikkert med hjem igen.

 

Mange lærerige timer kan bruges med en metal detector, den er et rigtig godt alternativ til de mange timer som mange børn i dag bruger foran diverse spillekonsoller, tv eller i sofaen med næsen begravet i en tablet.

 

Metal detectorerne kan indstilles i længden, så de kommer til at passe i højden, og den lave vægt gør, at de kan bruges af alle, næsten uden at skele til alderen.

 

Alle metal detectorerne er vandtætte, og nogle er brugbare på lavt vand, så det eneste man skal bruge er 9 volt batterier, og mange timers underholdning er sikret, og der er en næsten 100 % garanti for, at børnene sover godt om natten, når de har brugt mange timer med metal detectoren i den friske luft.

 

Alle metal detectorerne giver lyd, når de har fundet metal, og indikerer med LED lys, at der er noget metal begravet, det være ure, ringe, øreringe men også de skruer, søm eller andet metal som er gemt i jorden.