Legehuse

Legehuse i alle mulige former og farver, mere end 40 forskellige legehuse fra en lang række producenter. De fleste af de modeller vi har er også på lager, så hvis du står og skal bruge et legehus lige nu og her, så kan du roligt bestille hos os. Har du nogle spørgsmål omkring størrelsen, du skal vælge typen om det skal være træ eller plastic, så send os en e-mail, så skal vi nok se om vi ikke kan hjælpe dig med at finde lige præcis det legehus du søger.

{{amount}}

Gynger/legepladstilbehør

Gynger har været en fast del af legepladser og private haver i mange år. Gynger er et stor hit hos børn i alle aldre. Gynger sikrer barnet en masse sjove timer samtidig med at det for motioneret. Udover gynger findes der hos legecentret.dk mange forskellige typer af legepladstilbehør som rutsjebaner og meget andet, der er med til at gøre legepladsen endnu sjovere for børnene.
 

Gyngestativer (Træ & Metal)

Gyngestativer fås både i metal og træ. Det er en god idé at undersøge gyngestativets stabilitet og kvalitet, når man skal investere i et. Er gyngestativet både stabilt og i en god kvalitet er barnet sikret mange sjove år med gyngestativet. Overvejer man at investere i andre legeredskaber til haven fås gyngestativer kombineret med rutsjebaner og andet.
 

Havemøbler til børn

Havemøbler til børn er en god investering, da målene er tilpasset børn. Skal børnene spise udendørs sidder de bedre ved børnemøbler. Derudover kan man tage legetøjet med udendørs, så de kan lege med det ved børnebordet og på den måde sikre at børnene for masser af frisk luft.
 

Legehus

Legehus har længe været blandt børns favoritter i haven, fordi legemulighederne er uendelige. Man kan lege at man bor i huset, at det er en købmandsbutik og meget andet - det er kun fantasien der sætter grænser! De fås i et utal af varianter, hvoraf flere både kan bruges indendørs såvel som udendørs.
 

Sandkasser

Sandkasser har været genstand for mange sjove timer for børn gennem tiderne. Der er ingen grænser for hvad man kan lege i en sandkasse og børn i alle aldre kan lege med. Sandkasser fås i forskellige varianter fra den helst klassiske model bestående at en trækasse med sand i, til en sandkasse med bænk og endelig fås sandkassen også et sand- og vandbord, hvor børnene kan stå op eller side på en stol og lege. 

Legekøkken


Du kan nemt tilføje legehuset en ekstra charme ved at installere et lille legekøkken. Du kan naturligvis også finde et legekøkken her på siden, ved at følge forestående link. Et lille børnekøkken i børnenes have hjem, det er altid en succes uanset om det er drenge eller piger, der benytter huset.