Trampoliner

Hos Legecenteret har vi et stort, varieret udvalg af trampoliner. Her kan du finde trampoliner i alle mulige størrelser og til alle mulige formål.
Hvad har du brug for? En lille firkantet trampolin til junior eller en havetrampolin, som børnene og deres kammerater kan få glæde af i sommerperioden? Du finder den her hos Legecenteret.
Alle trampoliner er naturligvis sikre at bruge, for vi har kun trampoliner, der er af højeste kvalitet og har gennemgået og bestået forskellige tests i sikkerhed. På den måde er du garanteret at købe en trampolin, der kan holde til formålet i mange år.

{{amount}}
Sikkerhed og kvalitet er naturligvis alfa og omega, når det handler om trampoliner. Jo bedre trampolin, jo mindre risiko for at komme til skade.

Kvalitetstrampoliner

Derfor er alle ståldele på vores store, tunge trampoliner galvaniseret, så du ikke risikerer, de ruster. Endvidere har de mange ben, så de støtter flere steder, og således ikke falder sammen pga. for stor belastning, når der hoppes på dem.
Endelig har vores trampoliner også kraftig kantpude, der dækker fjedrene helt, så der kan hoppes på trampolinen uden risiko for at komme i karambolage med fjedrene.
Nogle af vores trampoliner er udstyret med et ekstra sikkerhedsnet til at sætte under trampolinen, så husdyr og børn ikke kan kravle ind under den og komme til skade, når der hoppes på trampolinen.

Trampolin tilbud til favorable priser

Alle trampoliner er til priser, hvor de fleste kan være med. De er så billige, at de nærmest kan betragtes som tilbud, selvom de lever op til alle lovmæssige krav.

Tag f.eks. en af vores store, runde trampoliner i Pro-line-serien, som du får tilbudt til nok Danmarks bedste pris, og alligevel følger der alt med, som kantpude og sikkerhedsnet, og selvfølgelig medfølger der også dansk samlingsvejledning og manual. Bedre trampolin tilbud findes ikke mange steder - vi kender dem i hvert fald ikke!

Få den rigtige trampolin

Når du skal vælge trampolin, så tænk over, hvem det er, der skal bruge den. Er det et barn eller er det til hele familien – altså ikke samtidig, men så der er et behov for at trampolinen skal kunne bære en voksens vægt. Du kan i beskrivelsen for de forskellige trampoliner se, hvor stor vægt de kan bære.
Skal trampolinen stå udenfor eller indenfor? Hvor meget plads er der, dér hvor den skal stå? Det er ærgerligt at købe én, der er for stor.
Find din næste trampolin her hos Legecenteret og få maksimal hoppeglæde!