Spilleborde

Hos LegeCentret.dk, forhandler vi en lang række forskellige produkter en af vores største kategorier er spilleborde her sælger vi Poolborde, Bordfordboldborde, Airhockey, Pokerborde. Vi har også et kæmpe udvalg i tilbehør, pool køer, bordtennisbat, bolde, og pool kugler, alt sammen kan næsten leveres fra dag til dag, har du et spørgsmål omkring vores spilleborde er du mere end velkommen til at kontakte os og vi skal sørge for at være dig behjælpelig. 

 

{{amount}}

Airhockey

At spille airhockey er sjovt for både børn og voksne. Det selskabelige spil indbyder til mange timers sjov konkurrence. Airhockeyborde fås i forskellige varianter: den klassiske model til to personer og i en udgave til tre spillere. Udvalget favner bredt fra modeller til kun 1099 kr. til mere eksklusive varianter, der kan tilfredsstille den meget kvalitetsbevidste kunde.

Bordfodboldbord

Bordfodbolde har været populære gennem mange år. Det skyldes den suveræne kombination mellem leg, konkurrence og hyggeligt samvær som bordfodbold indbyder til. Bordene fås i alle prisklasser og findes helt ned til 499 kr.

Bordtennisbord

Bordtennis er den perfekte kombination mellem fysisk aktivitet og leg. En investering i et bordtennisbord sikrer mange sjove og aktive timer, der både kan tilfredse børn og voksnes krav til aktiv leg.

Minispilleborde/ dart

Minispilleborde er sjov og social underholdning, der næsten ingeting fylder. Legecenret.dk favner et bredt udvalg af minispilleborde bl.a. minibordfodbold, bordcurling og det klassiske dart findes også i udvalget.

Pokerborde

Poker er med sin blanding af strategi og underholdning steget i popularitet de seneste år. Til et godt spil poker hører et pokerbord sig til. Pokerborde fås både som sammenfoldelige duge og faste borde, der sikrer at der er en model for ethvert behov. Derudover tilbyder legecentret.dk også startpakker med pokerchips, så man er klar til kamp.

Poolbord

Pool er et hit hos mange børn og voksne. Poolborde findes både i den klassiske udgave og i en smart kombineret udgave nemlig multibord 3i1-løsning. Bordene findes i alle prislejer og favner derfor de flestes ønsker og krav til et godt poolbord.

Tilbehør

Til de fleste spil kan det være en god idé at investere i tilbehør. Blandt udvalget af tilbehør findes diverse bolde til spilleborde, køer og kridt til poolbordet og en masse andet spændende tilbehør, der gør at man får det maksimale ud af sit spillebord.