Børne Møbler

Børne møbler er hos legecentret.dk, en forholdvis ny kategori vi startede med at sælge børne møbler fordi at efterspørgslen på de meget populære tema møbler fra henholdvis disney mfl. begyndte at vinde indpas i de danske hjem, så gik det stærkt og som i kan se forhandler vi børne møbler både i form af senge, sengetøj, stole, sofaer, tæpper, ja vi har faktisk ikke mindre end næsten 700 forskellige børne møbel produkter i vores efterhånden voksende sortiment.

 

{{amount}}

Her kan du se en lidt mere udførlig beskrivelse af de børnemøbler, som du kan finde i Legecentret.

Børnemøbler i kategorier:

Børnemadrasser
Søvn er vigtig for børns trivsel, og de har derfor behov for en ordentlig børnemadras. Komfort, støtte og holdbarhed er vigtige faktorer, når du skal træffe dit valg.
 
Børnerygsække
En børnerygsæk er meget anvendelig både i børnehaven og skolen. Børnerygsækken er mindre end normale skoletasker, hvilket gør den smart til udflugter og andet.
 
Børnesenge
En god børneseng sikrer dit barn en god nattesøvn. De findes med forskellige udsmykninger bl.a. flere af Disneys velkendte favoritter der hitter hos børn.
 
Børnesenge - Junior
Juniorsenge måler typisk 140 cm og fås i et utal af varianter, så der er lidt for enhver smag.
 
Børnesminkebord
De fleste piger ville elske at få et sminkebord på værelset. Børnesminkeborde findes i forskellige varianter, hvor børnene får mulighed for at udfolde sig kreativt.
 
Børnesoveposer
Børnesoveposer er gode, når barnet skal overnatte væk fra hjemmet. En børnesovepose fylder næsten ingenting, og den er derfor nem at transportere.
 
Børnesovesofa
Sovesofaer til børn er smarte, idet de er multifunktionelle og både kan bruges som sofa og seng.
 
Børnestole/ -borde
Børnestole og borde er tilpasset børns mål, hvilket gør dem komfortable for børn at benytte.
 
Børnetæpper
Børnetæpper findes med forskellige motiver, der er med til at gøre børneværelset hyggeligt og personligt.
 
Børnetegnebord
Børnetegneborde er tilpasset børns behov og er et godt redskab for børn til at udfolde deres kreativitet.
 
Børnestolen
Børnestole sikrer at barnet sidder godt og sikkert ved spisebordet. Flere modeller kan klappes sammen, så de fungerer som et lille legebord med tilhørende stol.
 
Gæsteseng m. sovepose
En gæsteseng med sovepose er en ideel løsning til overnattende gæster eller til at tage med andetsteds. Den kan foldes sammen og er derfor let at transportere.
 
Opbevaring til legetøj
Der findes et utal af løsninger til opbevaring af legetøj, og det er derfor muligt at finde den løsning der passer alles behov.
 
Sengetøj til børn
Sengetøj til børn findes i mange forskellige varianter, der gør det muligt for barnet at sove med et motiv de synes godt om.
 
Sengetøj til Junior
 
Junior sengetøj findes med mange forskellige motiver, og der er derfor lidt for enhver smag.