Løbehjul

Løbehjul er en utrolig sjov motionsform, der kombinerer sjov leg og motion. Et løbehjul er utrolig nemt at køre rundt på, da det ikke fylder ret meget. Man kan løbe på løbehjulet til skole eller man kan bruge det til tricks. Det er kun fantasien, der sætter grænser! Hos legecentret.dk findes et bredt udvalg af løbehjul. Alt fra trehjulede løbehjul til tricks løbehjul. Løbehjulene fra legecentret.dk fås fra kun 199 kr. til dyrere og mere avancerede løbehjul, der er med andre ord noget for enhver økonomi. Når man vælger et løbehjul er det vigtigt at man vælger et der passer til barnet, kig derfor efter hvor mange kilo løbehjulet kan bære. Løbehjulene fås i et hav af forskellige modeller, og der er derfor noget for enhver smag. Det kan være en god idé at investere i et beskyttelsessæt, så barnet kan færdes sikkert på løbehjulet, selv hvis uheldet skulle være ude. Beskyttelsessæt findes i kategorien ”løbehjul tilbehør”.
 
 

{{amount}}

Børneløbehjul

Børneløbehjul er en rigtig god investering, der udfordrer barnets motoriske færdigheder samtidig med barnet har en masse sjov. Udover en garanti for en masse underholdende timer er et børneløbehjul også med til at sikre at barnet får rørt sig på en anderledes og fornøjelig måde. Børneløbehjul fås i et hav af forskellige modeller med forskellige motiver og farver, lige fra Batman til One Direction. Børneløbehjulene koster kun 329 kr. og er derfor en rigtig god gaveidé, der vil gøre ethvert barn lykkelig. Nogle modeller kan foldes sammen, hvilket gør dem utrolig lette at transportere, hvis barnet ønsker at tage løbehjullet med hjem til bedsteforældre og lignende.
 

El løbehjul

El løbehjul er utrolig populære i tiden, hvilket skyldes den fantastiske kombination af fart og leg. Med et el-løbehjul kommer man hurtigt frem på en sjov og anderledes måde. El løbehjul kan både bruges til at køre rundt på terrassen i haven, men kan også bruges på arbejdspladser og andet, hvor der er behov for at transportere sig hurtigt og let rundt. De elektroniske løbehjul fås fra kun 799 kr. til mere avancerede modeller, der kan tilfredse kunden, der har flere ønsker og krav til det elektriske løbehjul. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem: nogen modeller har et sæde, mens andre er uden.
 

Løbehjul tilbehør


Sikkerheden er utrolig vigtig, når man står på løbehjul. Det gælder trehjulede løbehjul såvel som tricks løbehjul. Derfor er det en god idé at investere i beskyttelse, så man ikke slår sig mere end højst nødvendigt, hvis man skulle falde. Hos legecentret.dk kan man købe et beskyttelsessæt der indeholder knæbeskytter, albuebeskytter, håndledsbestykker og skinnebensbeskytter, så man er godt dækket ind, hvis man vælter.
 

Rockboards


Rockboard kommer fra USA, hvor de er et kæmpe hit. Rockboards er et sjovt og anderledes løbehjul. Man står på løbehjulet og vipper frem og tilbage, og via et kædetræk kommer man fremad. Rockboard kan også laves til almindelige løbehjul, så man har to anvendelsesmuligheder i et! Jo hurtigere man vippe frem og tilbage, jo mere fart får man. Der er desuden en bremse på, så man kan stoppe om nødvendigt. Rockboards er en god måde at røre sig på, mens man har det sjovt. Man kan køre ræs eller slalom og en masse andet, det er helt op til fantasien.
 

Trehjulet løbehjul


Trehjulede løbehjul er en rigtig god model til de mindste. De fås i mange forskellige modeller med alle børnenes yndlings tv-figurer på. At der er tre hjul gør at løbehjulet er let og sikkert at bruge for mindre børn, der måske endnu ikke har udviklet motorik til at færdes på et tohjulet køretøj, og har brug for en ekstra stabilitet. De trehjulede løbehjul fås helt ned til 199 kr. hos legecentret.dk. Det trehjulede løbehjul anbefales til børn op til 20 kg.
 

Trick løbehjul


Trick løbehjul er ideelle til de der ønsker at lave tricks og stunts. Det er et ekstra solidt løbehjul, hvor de svage punkter, der er på et almindeligt løbehjul er blevet fjernet. Det betyder at tricks løbehjulet ikke kan foldes sammen eller justeres i højden, så det er så robust som muligt og kan tåle diverse tricks og hårde landinger. Hos legecentret.dk fås tricks løbehjul fra kun 409 kr. til mere avancerede tricks løbehjul, der kan tilfredsstille de kunder, der stiller store krav til deres tricks løbehjul. Derudover forhandles der mange forskellige modeller i forskellige farver, så der er noget for enhver smag.
 

Trickramper


Er man vild med at lave tricks på sit tricks løbejul kan det være en rigtig god idé at investere i en trickrampe, så man kan lave en masse tricks og stunt, selvom man ikke befinder sig i en skatepark! Man kan sætte sin trickrampe op i indkørslen eller skolegården, og så er man klar. Trickramperne fås i mange forskellige varianter fra kun 249 kr. Der er både de klassiske ramper, skinner og bridges.