Trick Løbehjul

Trick løbehjul er supersjovt, og det er fremtidens stuntlegetøj for små og store vovehalse i alle aldre. Trick løbehjul er selvfølgelig udmærkede til almindelig transport, men bruges især til tricks og stunts. Man kan bruge dem på ramper, men bare man har en bænk, en flisekant i haven, eller en flad vej(!) så er der en bane at lave tricks og stunts på. Det er ikke svært at komme i gang, og der er masser af sjove timer forude med et tricks løbehjul.
Forskellen mellem et trick løbehjul og et almindeligt løbehjul er, at trick løbehjulet er forstærket på alle de potentielt svage steder. Da det skal være så stærkt som muligt, er de svage punkter på et almindeligt løbehjul udeladt eller fjernet, og derfor kan det ikke justeres i højden eller foldes sammen. Det er en fordel, når man laver tricks i store højder – f.eks. på en rampe – hvor de hårde landinger kræver robusthed. 

{{amount}}
Tekniske specifikationer:
Trick løbehjul er kendetegnet ved, at baren er ud i et stykke (onepiece). Det gør det stærkere og sikrer, det ikke går fra hinanden midt i et stunt.
Hjulene skal helst have et højt ABEC-tal – jo højere jo bedre. Det fortæller noget om, hvor mange kugler der er inde i kuglelejet. Kuglerne hjælper til at fordele trykket og gør glideevnen bedre. Et højt ABEC-tal betyder også, at kuglerne er bedre indkapslet og er værnet mod skidt og møg.
I modsætning til et almindeligt løbehjul kan et hjulene på et tricks løbehjul dreje hele vejen rundt, hvilket muliggør alverdens sjove trick og stunts.
 på et trick løbehjul, og det er nærmest kun fantasien som sætter grænser. På youtube er der masser af videoer, som kan inspirere til ny tricks. Begyndere kan f.eks. starte med den her: https://www.youtube.com/watch?v=budZVuScalE
 
My Hood løbehjul
Et fedt og cool tricks løbehjul. Samtidig er det måske det det bedste løbehjul til begyndere. My Hood har været i branchen i mange år og deres tricks løbehjul er af høj kvalitet. Derudover ser det jo godt ud og det fås i mange forskellige farver. Hos Legecentret har vi My Hood løbehjul til alle niveauer – My Hood er det sikre valg, hvor kvalitet, udseende og pris hænger sammen.
 
Billige trick løbehjul
Hvis man er begynder, er det en god ide at starte forsigtigt ud. Et My Hood Løbehjul 145, som fås til kun 399 hos Legecentret, er en rigtig god start. Den fås i Hvid/Lime, Hvid/Pint og Sort/Turkis. Den kan det den skal kunne og er alligevel smart.
 
Trick løbehjul tilbud
Legecentret har et kæmpeudvalg, sikker levering og nogen af nettets absolut billigste priser på Tricks løbehjul. Køb f.eks. en My Hood Trick 6.0 til kun 749 kr. eller et Stunted X Trick Løbehjul i orange til 409,00 kr.