Fjernstyret legetøj

Vi kender det alle sammen følelsen af at gå i barndom, har du ikke fra du var helt lille haft drømmen om at eje et stykke fjernstyret legetøj, det tror vi du har, derfor har vi også valgt at lave et meget bredt sortiment med alt hvad hjertet måtte begære indenfor fjernstyret legetøj, vi har både, vi har biler, vi har fjernstyret lastbil, vi har fjernstyret traktor og der er næsten ikke det vi ikke har, når samtalen falder på fjernstyret legetøj.


 

{{amount}}
Der er super mange forskellige modeller at vælge imellem, og kun fantasien har sat grænser for de forskellige funktioner, som et fjernstyret fartøj eller dyr byder på.
Tænk at få lov at navigere en fjernstyret helikopter der kan affyre missiler. Her kan alle barnligt sindede og actionlystne få udlevet nogle spændende krigssituationer. En fjernstyret helikopter er let at styre, uanset størrelse, og den kan flyve et godt stykke tid på hver opladning. Så find en fjernstyret helikopter der passer til dit temperament, og læg mærke til de specielle funktioner indenfor hver model. Tag en fjernstyret tank med i kampen og se om det er luften eller landjorden der får overtaget.

Fortidens kæmper eller en Porche - den er fjernstyret!

Væk fortidens kæmper til live. En fjernstyret dinosaur levendegør fortidens enorme dyr, og der er fokus på det realistiske aspekt. Lad de store rovdyr (i form af en fjernstyret model) kæmpe mod hinanden, eller tag dem med på en gåtur. Du bliver bidt af det.
En fjernstyret bil er drengedrømmen nummer 1. Du kan eje din helt egen Hummer, Porsche eller Lamborghini – og hvem kunne ikke tænke sig det? Nogle af vores modeller kan endda styres med din iPhone eller iPad, ligesom du selvfølgelig også kan få en fjernstyret bil med en original controller, som vi bedst kender dem. Og hvad med at lave din egen racerbane? En fjernstyret racer-bil eller mini buggy vækker fart-instinktet til live. Der skal gas på, så træd på speederen (eller tryk og drej på controlleren) og vis hvad du kan. Er du mere til en speciel fjernstyret bilmodel, kan vi også tilbyde en fjernstyret Mini Cooper, Mercedes Benz og BMW.

Størrelsen på en fjernstyret bil eller helikopter spiller selvfølgelig også ind. Skal det være en lille fjernstyret bil eller speeder eller en stor fjernstyret bil? Eller en lille fjernstyret helikopter, der let kan snige sig ind på andre og som er svær for andre at få øje på? Eller måske en stor fjernstyret helikopter som de færreste er i tvivl om hvad er? Det kommer an på, hvad du vil bruge den til og hvor du vil bruge den. Skal den kunne race eller flyve gennem stuen, under eller over møbler og mindre genstande indenfor, er det nok en idé at vælge en af vores mindre fjernstyrede modeller. Skal det derimod være en fjernstyret helikopter, eller bil der skal navigeres rundt udenfor, så kan du sagtens vælge én af de større modeller. Der er et fjernstyret stykke legetøj for enhver smag – så se vores store katalog igennem, men pas på – du bliver hooked, når du står med den i hænderne.