Fjernstyret Traktor

Fjernstyret traktor. Skal landmandsdrømmen have et ekstra ”kick” – skal legen blive lige dét mere virkelig – og SÅ meget sjovere? Skal legetøjet være holdbart og udført i en kvalitet som virkelig giver adskillige års leg og sjov uden afbrydelser? Med en fjernstyret traktor sætter kun fantasien grænser for i hvilken retning legen kan gå. En fjernstyret traktor er sjov og spændende at styre – og også en udfordring – men når først du mestrer styringen af en fjernstyret traktor vil du opleve, at det virkelig er muligt, at gøre fantasien om landmandsliv virkelig. For de små er det spændende at se en fjernstyret traktor bevæge sig ganske som en ”rigtig” traktor – for de lidt større bliver fornøjelsen yderligere forstørret af den fantastiske fornemmelse det er, selv at kunne styre traktoren rundt, både indenfor og udenfor. 
 

{{amount}}

Bredt udvalg

Med et bredt udvalg af tilbehør vil en fjernstyret trailer aldrig blive et stykke legetøj som ender sine dage nederst i legetøjskisten. Dit barn vil opleve nye og spændende muligheder for ny leg når du sætter en ny påhængsvogn på den fjernstyrede trailer. Når høsten skal i hus eller de fældede træer transporteres hjem til laden tilbyder vi også tilbehør i form af trailere produceret i den højeste og mest slidstærke kvalitet.
For den voksne samler af virkelighedstro modeller vil vore fjernstyrede traktor også være en sand fornøjelse såvel at se på som at køre. Vi fører udelukkende fjernestyrede traktorer som lever op til alle internationale standarder hvad angår kvalitet – men selvfølgelig også i forhold til miljømæssige krav vedrørende materialer. Disse standarder er din garanti for, at din fjernstyrede traktor er et samleobjekt eller stykke legetøj som du trygt kan lege med, ganske uden at spilde tiden på bekymring omkring indholdet af for eksempel skadelige stoffer i den plastic produktet er udført i. 

 

Fjernstyret Traktor i 1:28

En fjernstyret traktor hos os er produceret i størrelsesforholdet 1:28 så det er ikke en mini-traktor du får når du vælger at handle her hos os. Alle detaljer fremstår livstro og du kan virkelig nyde detaljerigdommen HELT ned til den enkelte møtrik og bolt på traktoren. Er du som samler på udkig efter et kvalitetsprodukt eller en du en forælder der vil købe en uforglemmelig gave til dit barn? Uanset hvad anledningen til dit besøg her hos os er kan du vide dig ganske sikker på, at vi har et produkt som vil falde i din smag. Vi glæder os til, at vise dig vores flotte udvalg af virkelighedstro og kvalitetsfremstillede fjernstyrede traktorer. Vi mener det alvorligt når vi siger, at vi har noget for enhver smag .
 
Hvis du ikke ser præcist hvad du er på udkig efter, så tøv ikke med at kontakte os via email. Vi vil derefter gøre vores yderste for, at møde dit behov og finde netop det produkt som du er på udkig efter. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde netop dén fjernstyrede traktor som du er på udkig efter. Det er din tilfredshed som kunde som er kernen i alt vi gør her hos os. Andre der fandt denne kategori spændende fandt også vores kategori med fjernstyret fly meget interessant.