Beerpong bord

Kender du Beerpong – også kaldet Beirut eller Ølpong? Et sjovt og underholdende drukspil, hvor det bliver sværere og sværere at ramme modstanderens kopper med den lille bordtennisbold. Spillet kan spilles med forholdsvis primitive remedier, men skal det give den helt rette stemning, skal du selvfølgelig have de professionelle redskaber og udstyr.
I Legecentret.dk har vi alt, hvad du skal bruge til det underholdende spil. Både borde og alt tilbehøret, som også hører sig til en rigtig omgang Beerpong på professionel vis, hvad enten du er amatør, eller du virkelig er professionel. Det er altid lidt sjovere med det rigtige udstyr.

{{amount}}

Beerpong borde

Et beerpong bord er et bord, der overholder nogle specifikke krav med hensyn til bredde, længde, opdeling med mere. Alle vores beerpong borde overholder naturligvis disse officielle krav.
Bordene kan foldes sammen, så de fylder så lidt som muligt, når de skal opbevares. De ligner en kuffert, når de er foldet sammen, så det er nemt at tage bordet med derhen, hvor der skal konkurreres med Beerpong ved at bære det i hanken.
Vi har rigtig mange forskellige, smarte designs, så der er er med garanti også et, der falder i din smag. Bordene er robuste og farverige og er naturligvis fremstillet på en måde, så de kan holde til mange omgange spil, så længe du kun bruger det udstyr på dem, der er beregnet til Beerpong.

Professionelt udstyr

Når bordet er professionelt skal udstyret naturligvis også være det. Det tilbehør du finder her hos Legecenteret.dk er selvfølgelig af samme gode kvalitet som vores beeerpong borde.
Blandt vores beerpong tilbehør Her kan du finde beerpong bolde og -kopper, og du kan også finde rags, der sørger for, at kopperne ikke vælter, når de rammes af boldene. Rags’ene er af samme slags, som benyttes til verdensmesterskaberne i Beerpong.
Rags’ene har den egenskab, at du kan stille kopperne op i forskellige formationer med forskellig antal kopper.
Alt vores Beerpong udstyr kan genbruges flere gange.

Beerpong er uegnet for mindre børn

Naturligvis hører dette spil ikke til ved børnefødselsdagen. Beerpong er et drukspil og derfor kun for voksne. Der skal alkoholiske drikkevarer i kopperne, og indholdet skal drikkes, hvis modstanderens bold rammer ned i koppen.
Det kan spilles ved firmafesten, sommerfesten, gadefesten, til en polterabend, eller hvilken som helst fest, hvor der skal være fest i gaden og sættes lidt fut i en løssluppen stemning.

Regler

Der findes et hav af forskellige regler, hvordan man spiller Beerpong – ca. et sæt pr. person – så bliv lige enige om, hvordan reglerne skal være, inden I går i gang – eller du kan egenhændigt bestemme det, for det er jo din fest.

Lad turneringen begynde

Når du har besluttet dig for, hvordan reglerne skal være og efter et besøg i vores Beerpong afdeling, er du klar til at starte en underholdende turnering for dine gæster.
Det eneste du selv skal sørge for, er stemningen, deltagerne og de våde varer, der skal være i kopperne. Og selvfølgelig – hvis æren ikke er nok – præmien til vinderne.